Tyroler tøj og kostumer

Dirndl Tyroler kostume Pris: 399,00
Jule Dirndl kostume Pris: 283,00
Lederhosen Pris: 299,00
Lederhosen morphsuit Pris: 389,00
Lederhosen, Brune Pris: 299,00
Lederhosen, Grønne Pris: 215,00
Lederhosen, Lyse Pris: 499,00
Lederhosen, Sorte Pris: 198,00
Lederhosen, Sorte Pris: 249,00
Oktoberfest hat Pris: 103,00
Tyroler Cowgirl bluse Pris: 149,00
Tyroler Dirndl kostume Pris: 289,00
Tyroler mande jakke Pris: 249,00
Tyroler mande kostume Pris: 199,00
Tyroler mande kostume Pris: 269,00
Tyrolerbukser Pris: 249,00
Tyrolerkjole Pris: 499,00
Tyrolerkjole Pris: 349,00
Tyrolerkjole Pris: 249,00
Tyrolerkjole Pris: 279,00
Tyrolerkjole, Barbel Pris: 459,00
Tyrolerkjole, Fræk Pris: 269,00
Tyrolerkjole, Gigi Pris: 469,00
Tyrolerkjole, Gretl Pris: 279,00
Tyrolerkjole, Kort Pris: 369,00
Tyrolerkjole, Kort Pris: 229,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

 

Hvis man spørger folk i omgangskredsen eller på arbejdspladsen om, hvilken type kostumefest, der er kendt som den mest svirrige og festlige, så vil de fleste med stor sandsynlighed svare tyrolerfest med dens ukuelige glæde og pragtfulde og smittende musik og leben. Stemningen ved et tyroler kostumeparty er først og fremmest løssluppen og uhøjtidelig, og det er ofte derfor, at så mange finder netop den type fest for de sjoveste og mest uforudsigelige på alle måder.

Og det er der måske ikke noget at sige til. Tyrolererfesterne stammer fra det sydlige Tyskland i Alperne, hvor årets høst var kommet i hus. Det blev fejret med store fester iført de fineste skrud inden for de klassiske tyrolerkostumer med lederhosen, hatte, træsko og først og fremmest – et kæmpe brag af en fest med masser af øl i stride strømme, der strømmer fra hanen i træfad i flere dage i træk.

Så langt så godt! Årets fedeste fest nærmer sig, men så melder spørgsmålet sig også om, hvilket tyroler kostume er der at vælge imellem? Her er det kloge svar, at man med et tyroler kostume kan købe det grundlæggende og meget let genkendelige udstyr, og derefter står det én frit for at tilføje sin egen stil eller ønske til, hvordan man selv gerne tager sig ud som den festlige alpebonde, man er, så længe festen står på og øllet flyder fra tønderne.

Tyroler kostumer for både børn og voksne – mænd og kvinder

Når vi taler om tyroler kostumer er der nogle faste elementer, der helst skal være med. Men som beskrevet herover er der herefter mere fri leg i forhold til at sætte dit individuelle præg på kostumet. For mændene er standard udstyret naturligvis de legendariske lederhosen, der helst skal være korte. Til dem hører et par seler, der ligesom sætter kostumet geografisk på sin plads. På overkroppen kan du tage en hvid eller rødternet skjorte på, som gerne må fuldendes med et tørklæde om halsen og en alpehue på hovedet!

Hvis du derudover har en fasanfjer i hatten er transformationen næsten fuldendt. På fødderne kan manden bære læderstøvler eller lignende i næsten enhver farve, og strømperne fra støvlerne skal helst være lange og gerne hvide. En del mænd i det absolut festlige lune morer sig derudover med at klistre eller tape et godt, stort, bayersk ølglas i hånden, for der skal jo ofte fyldes op til den trinde krop for at følge med de runde rytmer fra tubaen i messingorkestret, der spiller gode schlagere i hjørnet af lokalet eller teltet.

Tag med til den sjoveste fest i verden i de klassiske tyroler kostumer

Tyroler kostumerne til kvinder har vundet genklang over hele verden med tiden, og det skyldes den helt uovertrufne sødme, der er over netop disse kostumer og ikke mindst kvinderne, der er klædt i dem. Det betyder nemlig ikke meget om du har et par kilo for meget eller for lidt, for med tyroler kostumet på er alle disse regler for, hvordan den perfekte kvinde ser ud, skrinlagt. Uanset hvordan man ser ud, så er kostumet og kvinden sexet i sig selv med de søde rottehaler i håret, måske med et hårbånd i, den nedringede skjorte, den korte nederdel, de selvsiddende strømpebukser og ikke mindst de store ølkrus i hånden, der jo sætter næsten alle mænd skakmat i overdådig skønhed og livsglæde. Der er selvfølgelig også altid den klassiske Heidi udklædning man kan vælge som kvinde til tyrolerfesten.

Ligesom hos mændene er kvindernes tyroler kostumer stærkt præget af de gængse og traditionelle klæder i de tyske og østrigske alperegioner. Det betyder at farverne er naturens egne med brun, grøn, rød og hvis som de bærende, men du kan naturligvis selv sætte dit personlige præg på både farver og udformning.