Sidste Skoledag Kostumer

Vælg kategori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20'er Charleston kjole Pris: 319,00
20'er hat 20er tøj Pris: 59,00
40'er kvinde kostume Pris: 209,00
40'er Rosie paryk Pris: 149,00
40'er Sweetheart paryk Pris: 139,00
40'er vintage paryk Pris: 139,00
40'er vintage paryk Pris: 139,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

 

Den sidste skoledag inden sommerferien er en rigtig stor dag for langt de fleste elever i skolen eller på en ungdomsuddannelse. Et års slid er slut, og nu venter flere ugers velfortjent ferie, afslapning og råhygge med familie og venner. Men for især en af skolens årgange er det endnu mere specielt at markere sidste skoledag. Det er selvfølgelig de ældste årgange i 9. og 10. klasse, der ikke bare glæder sig til sommerferie, men som også til, at de mange års skolegang er slut.

Det er en dag, som de fleste af os husker for resten af livet, for dagen markerer også på mange måder overgangen fra at være et barn til at være et ungt, voksent menneske.

På langt de fleste skoler er der faste traditioner for, hvordan de store elever og resten af skolen fejrer sidste skoledag. De fleste steder sker det med sjov og ballade, karameluddeling til de yngre elever, måske en vandkamp, en optræden eller hvad det nu kan være. På mange skoler rundt omkring i landet har eleverne selv fundet på en anden tradition, og det er den klassiske udklædning til sidste skoledag.

Her kommer eleverne i festlige kostumer, og de mere opfindsomme af dem arrangerer endda at komme udklædt i det samme tema, så den sidste skoledag får en ekstra dimension til erindringen.

Glæd dig til sidste skoledag i 9. klasse

Men inden den store dag oprinder, så er der for de fleste adskillige overvejelser, der skal overstås, før man beslutter sig for hvilket kostume, man skal vælge til sidste skoledag. For med årene og en stigende interesse for kostumefester og temafester er der kommet så mange muligheder for søde, sjove, seje, frække og festlige kostumer, at du snildt kan bruge timer på at finde netop den udklædning, du helst møder op i, og som du har det godt med.

For drengene er der altid de klassiske superhelte kostumer at gå ud fra. Eller man kan vælge de ligeså klassiske kostumer som for eksempel cowboy, gladiator, romer, rockidol eller sheik, for blot at nævne nogle få af mulighederne, du finder her på siderne. Pigerne har også et væld af kostumer at vælge mellem.

Mulighederne for søde, sjove, seje, frække og festlige kostumer er uendelige

Her er det eksempelvis populært med uniformer – stewardesse, cheerleader, politibetjent eller soldat, men pigerne er ofte mere krative og idérige end drengene, så det er ikke uvant at se også zombier, romanfigurer og selvopfundne prinsesser, der viser handlekraft og mod som var de moderne superhelte. Jo, tiderne har forandret sig med de yngre generationer, der har lært at se og hævde sig selv i en verden, hvor selviscenesættelsen er blevet acceptabelt og vel nærmest også forventeligt.

Er I flere i klassen, der gerne vil lave en særlig markering af sidste skoledag og give et kærligt spark til skolen og lærerne, kan I for eksempel klæde jer ud som fanger, der i dagens løb sættes fri fra skolens ’fængsel’ og stramme regler. Eller I kan blive et team af højtuddannede jakkesæt og businessmænd og –kvinder eller måske er I mere for at komme som et cirkus, et sportshold, rockband eller vilde dyr, der snart bliver sat ud på savannen som de frie dyr, de nu snart bliver.

Man kan også vælge en tidsepoke som for eksempel 60’erne, 70’erne, 80’erne eller 90’erne med de særlige karakteristiske kendetegn, de årtier har. Måske I endda kan give jer selv nogle roller at spille på den sidste skoledag. Det kan jo være, at man med et lille rollespil kan vise lærerne gennem årene, hvordan man selv har opfattet skoletiden på godt og ondt.